آموزش قصابی
آموزش قصابی
آموزش قصابی
قصابی حرفه ای
فعالیت فراگیران در بخش قصابی در مراکز گوناگونی که با آماده سازی مواد گوشتی و پروتوئینی سرو کار دارند مانند قصابی در کارخانجات فراورده های گوشتی , قصابی های خصوصی یا زنجیره ای در سطح شهر , تولید و عرضه کنندگان فراورده های گوشتی و پروتوئینی , فعالان دربخش قصابی آشپزخانه های صنعتی و پرسنل بخش قصابی و آماده سازی در رستورانها , پرسنل بخش قصابی هتلها و پرسنل قصابی کترینگ ها.
هدف دوره : آموزش فراگیران و آشنایی آنان با انواع گوشتها , خواص , تخته کاری و انواع برش گوشت ها , بسته بندی , آماده سازی و مزه دار نمودن مواد اولیه ...
محتوای دوره :
1- آشنایی با تجهیزات قصابی و لوازم انفرادی قصابی وتجهیزات قصابی صنعتی .
2-شناخت انواع گوشت و قسمتهای لاشه در قصابی.
3-آشنایی با خواص , مشخصات و خصوصیات انواع گوشت و مواد اولیه پروتوئینی در قصابی.
4-شناخت و کاربرد بخش های مختلف انواع گوشتهای قرمز ؛ سفید و آبزیان در قصابی.
5-شناخت کیفیت پخت و بهره وری بهینه از انواع مواد گوشتی در قصابی.
6-قطعه بندی و برش هادر قصابی.
7-شرایط پخت و نگهداری .
8-بهداشت مواد اولیه , محیط و فردی در قصابی.
کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد.
توجه : هزینه مواد آموزشی استاد به عهده موسسه می باشد لذا فراگیران عزیز در صورت تمایل به یادگیری بیشتر و بهتر می توانند مواد اعلامی هر جلسه را با خود آورده پس از کار و آماده ساز با خود به منزل بازگردانند.
میزان شهریه دوره : 30/000/000 ریال.
قصابی حرفه ای فعالیت فراگیران در بخش قصابی در مراکز گوناگونی که با آماده سازی مواد گوشتی و پروتوئینی سرو کار دارند مانند قصابی در کارخانجات فراورده های گوشتی , قصابی های خصوصی یا زنجیره ای در سطح شهر , تولید و عرضه کنندگان فراورده های گوشتی و پروتوئینی , فعالان دربخش قصابی آشپزخانه های صنعتی و پرسنل بخش قصابی و آماده سازی در رستورانها , پرسنل بخش قصابی هتلها و پرسنل قصابی کترینگ ها. هدف دو ...
قصابی
یکشنبه 14 آذر 1395 ساعت 08:10